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Chateau 2006

This year was a good year for the Cinsault which is showing impressive aromas of blueberries, ripe blackberries, cherries and plum fruitcake. The palate is initially soft and round with primary fruits of blackberry, plum, red cherries and pomegranate with some chocolaty spicy notes in the background.

Chateau 2002

A deep blood red colour with a smoky, spicy nose embracing fruity and spicy aromas of black fruits, toast, dark chocolate and cigars. Well-structured on the palate with aromas of black and red fruits such as cherries, blackcurrants and prunes undermined by notes of dark chocolate and fresh tea leaves. The finish is long and fine with silky tannins.

Chateau 2001

Spicy and fruity on the nose with a harmonic scent of plums and rose hips. Full-bodied and round on the palate with flavors of red cherries, dark chocolate, olives and figs. The acidity is is well-integrated.

Chateau 2003

Elegant and aromatic on the palate with a scent of red fruits, cranberries and cherries. Well-balanced, ripe and fruity on the palate with spicy aromas of baked fruits, plums, figs and dates.

Tapioco 2015

This exotic and fruity wine has a golden yellow color. A rich and intense bouquet of ripe white fruits and flowers in the nose. Fresh and well-balanced on the palate with ethereal aromas of peach and banana accompanied with a spicy hint of vanilla.

69 2015

Yellow color with golden reflections. Intense, full-bodied and vivid in the nose with elegant aromas of citrus, honey, vanilla, white flowers and fruits. Well-structured and smooth on the palate with long-lasting fruity aromas and balsamic hints of vanilla and spices. The finish is long, round and accompanied by subtle and well-integrated acidity.

Chateau 2004

Spicy and intense on the nose with aromas of ripe fruit, cinnamon, leather, figs and plums. Full-bodied on the palate with a pomegranate flavour, baked cherries, Christmas spices, black and red fruits.

Chateau 2009

Dieser exotische und elegante Weisswein hat einen schönen dunklen Goldton. Impulsiv und überraschend in der Nase mit eine markanten Duft nach tropischen Früchten (Ananas und Bananen), buttrigem Toastbrot untermalt von einem Hauch Honig. Reif, gut-strukturiert und vollmundig am Gaumen mit einem intensiven Geschmack nach gelben Früchten (wie Quitten und Aprikosen), getrockneten Früchten und Mandel, welcher im Abgang von einem harmonierenden Eichengeschmack und einem frischen Säurepolster abgerundet wird.

Chateau 2007

Dieser exotische und elegante Weisswein hat einen schönen dunklen Goldton. Impulsiv und überraschend in der Nase mit eine markanten Duft nach tropischen Früchten (Ananas und Bananen), buttrigem Toastbrot untermalt von einem Hauch Honig. Reif, gut-strukturiert und vollmundig am Gaumen mit einem intensiven Geschmack nach gelben Früchten (wie Quitten und Aprikosen), getrockneten Früchten und Mandel, welcher im Abgang von einem harmonierenden Eichengeschmack und einem frischen Säurepolster abgerundet wird.

Chateau 1997

Dieser exotische und elegante Weisswein hat einen schönen dunklen Goldton. Impulsiv und überraschend in der Nase mit eine markanten Duft nach tropischen Früchten (Ananas und Bananen), buttrigem Toastbrot untermalt von einem Hauch Honig. Reif, gut-strukturiert und vollmundig am Gaumen mit einem intensiven Geschmack nach gelben Früchten (wie Quitten und Aprikosen), getrockneten Früchten und Mandel, welcher im Abgang von einem harmonierenden Eichengeschmack und einem frischen Säurepolster abgerundet wird.